Opleiding zwemcoach

Onze Impact-zwemcoaches garanderen de veiligheid en kwaliteit van onze zwemlessen en laten elke waterrat zich als een vis in het water voelen.

Heb je ambitie om mee ons team te vervoegen? Ben je sociaal en kan je een vertrouwensband opbouwen met mensen van alle leeftijden? Voel je het een voorrecht om mee de veiligheid van de zwemmers te bewaken en bevorderen?

Schrijf je dan snel in voor deze gratis opleiding!

Ik wil zwemcoach
worden

Onze waarden

Kwaliteit, enthousiasme, vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid is essentieel. Zo krijgt elke activiteit de nodige impact!

Expertise

Verbinding

Icoon plezier

Plezier

Impact Academy

De belangrijkste troef van onze zwemschool zijn onze supergemotiveerde lesgevers. Met een inhouseopleiding hebben ze alle kwalificaties in huis om iedere zwemmer goed, gerust en gemotiveerd in het water vooruit te helpen.

Omdat nieuwe zwemcoaches altijd welkom zijn, bieden we met de Impact Academy gratis interne opleidingen aan die de kwaliteit in het zwembad helpen garanderen. Elk van onze opleidingen bestaat uit verschillende modules en je krijgt er een persoonlijk traject op maat.

Persoonlijk
(begeleidings)traject

Naargelang je ervaring, bieden we je een traject aan op maat. We controleren grondig hoe ervaren je al bent en beslissen daarna bij welke module je de opleiding aanvangt.

Bovendien krijg je een persoonlijke coach die je doorheen het hele traject begeleidt. Zo houden we onze opleidingen efficiënt en onze monitoren gemotiveerd!

Word zwemcoach bij Impact