Veelgestelde vragen

Is er iets nog niet duidelijk? Neem dan zeker een kijkje tussen van de meest gestelde vragen. Elk onderdeel heeft z'n eigen vragen/antwoorden die jou kunnen verder helpen.

ZwemschoolKampenKlas op stap

Zwemschool

Annuleringsvoorwaarden zwemlessen


Een annulering van een lessenreeks is kosteloos tot uiterlijk 7 dagen voor de start van de eerste les. Annuleert u binnen de 7 dagen voor aanvang van de lessenreeks, dan zal er een kost van 15 euro worden aangerekend.

Als u de volledige lessenreeks wil annuleren wanneer deze al is gestart, dan is er geen terugbetaling meer mogelijk. Annuleren kan enkel via e-mail naar info@impactantwerp.be.

Wanneer u niet aanwezig kan zijn op de zwemles omwille van medische redenen, dan is er enkel een terugbetaling mogelijk bij langdurige afwezigheid, d.w.z. vanaf een afwezigheid van minimaal 3 opeenvolgende lessen en mits het voorleggen van een geldig doktersattest.

Kampen

Annuleringsvoorwaarden kampen

Door de ouder

1. Annuleren wegens medische redenen
Er zal enkel bij een geldige medische reden (bv langdurige ziekte) worden terugbetaald. Je stuurt hiervoor je aanvraag en het geldig medisch attest binnen de 7 werkdagen na het kamp door per mail naar info@impactantwerp.be. Aanvragen en attesten die later ontvangen worden, zullen niet meer worden aanvaard. Bij de terugbetaling wordt er rekening gehouden met het aantal deelgenomen dagen. Er wordt altijd een administratiekost van 15 euro aangerekend.

2. Annuleren wegens andere redenen
Wanneer u nog niet, deels of volledig heeft betaal gelden volgende voorwaarden.           
Annuleren tot 7 kalenderdagen voor de start van het kamp: In geval van annulering zonder medische reden wordt er geen terugbetaling voorzien. Gelieve de annulering per mail door te geven aan info@impactantwerp.be.              

Annuleren binnen de 14 tot 7 kalenderdagen voor de start van het kamp: In geval van annulering zonder medische reden wordt er een terugbetaling van 50% op uw inschrijvingsgeld voorzien. Gelieve de annulering per mail door te geven aan info@impactantwerp.be.

Annuleren tot 14 kalenderdagen voor de start van het kamp: Je inschrijving kan kosteloos worden geannuleerd. Je moet hiervoor een mail sturen aan info@impactantwerp.be (telefonisch annuleren is niet mogelijk).

Door Impact

Als de kampweek niet kan doorgaan, worden de ouders van de deelnemers verwittigd per mail. Het gestorte inschrijvingsgeld zal volledig worden terugbetaald.

Wanneer u niet tijdig hebt betaald, heeft Impact het recht uw inschrijving te annuleren. Wanneer u inschrijft binnen de 14 werkdagen moet u onmiddellijk betalen en gelden de annuleringsvoorwaarden zoals hierboven beschreven (zie annuleren door ouder).

Verjaardagsfeesten

Klasactiviteiten