Herfst- en kerstvakantie

Het jaar 2024 leuk afsluiten? Dat kan op één van onze knallende kampen. Bekijk ons aanbod van de herfst- en kerstvakantie en schrijf je nu al in.

De leukste kampen

Een Impact-kamp: dat is knallen en amuseren! Verwacht je telkens aan een wervelend kamp met een waaier aan leuke activiteiten, op maat van elke deelnemer. Onze ervaren en opgeleide monitoren halen het beste uit elk kind!

Ontdek ons aanbod

Voor elke ravotter

Of je nu een ervaren sporter bent of iemand die nog veel moet ontdekken: onze kampen zijn er voor iedereen. Met onze monitoren in de buurt kan jouw kind zich ongestoord uitleven en nieuwe dingen ontdekken.

Ons 100% plezier-menu

Hoe ziet kampdag er uit?

Op onze kampen is er geen dag exact hetzelfde maar uiteraard hanteren we een bepaalde structuur. Onze dagplanning zit vol leuke activiteiten gecombineerd met ruimte om vrij te spelen en te ontdekken.

Benieuwd hoe zo'n dag eruit kan zien? We laten het graag zien!

Een dag op kamp

Onze monitoren
maken het verschil

Wij kiezen voor een zachte en speelse aanpak, zodat jouw kind zich snel thuisvoelt. Onze opgeleide monitoren maken hier het verschil. Zo kan iedere deelnemer helemaal zichzelf zijn en naar hartelust opgaan in de vele wervelende activiteiten.

Ontdek onze monitoren

Sta jij ook te trappelen om mee onze kampen te begeleiden? Ontdek dan onze Impact Academy.

Kampen