Kampen herfstvakantie

Ontdek ons aanbod en schrijf je nu al in voor de herfstvakantie. Kies uit één van onze geweldige kampen op verschillende locaties in en rond Antwerpen.

De leukste kampen

Een Impact-vakantiekamp: dat is knallen en amuseren! Verwacht je telkens aan een wervelend en actief kamp met een waaier aan activiteiten, op maat van elke leeftijd. Onze ervaren en gedreven spring-in-'t-veld-monitoren halen het beste uit elk kind!

Ontdek ons aanbod
kampen

Voor elke ravotter

Of je nu een ervaren sporter bent of iemand die nog veel moet ontdekken: onze kampen zijn er voor iedereen. Met onze monitoren in de buurt kan jouw kind zich ongestoord uitleven en nieuwe dingen ontdekken.

Ons 100% plezier-menu

Ervaar een dag op kamp

Geen dag is hetzelfde, maar structuren, daar houden kinderen van. Een nieuwe omgeving is al spannend genoeg, nietwaar? Benieuwd hoe zo'n dagje eruit kan zien? We vertellen het graag!

Zo tof is een dag
op kamp!

Onze monitoren
maken het verschil

Wij kiezen voor een zachte en speelse aanpak, zodat jouw kind zich snel thuisvoelt. Onze supergemotiveerde monitoren maken hier het verschil. Dankzij onze inhouseopleiding geven we hen alle kwalificaties. Zo kan iedere ravotter helemaal zichzelf zijn en naar hartelust opgaan in de vele wervelende activiteiten.

Ontdek onze monitoren

Sta jij ook te trappelen om mee onze kampen te begeleiden? Ontdek dan de Impact Academy.

Kampen

Wist je dat je ook je verjaardag kan vieren met Impact?

Binnenkort jarig? Samen met onze fantastische animatoren maken we er een spetterend feest van, een verjaardag om nooit te vergeten. Ontdek de verschillende thema's en formules.

Hieperdepiep!