Een dag op kamp

Iedere ouder, en ook de meeste kinderen, vinden het fijn om vooraf al te weten hoe een kampdag eruit ziet. Uiteraard verschilt dit van kamp tot kamp en bewaren we ook nog graag enkele leuke verrassingen voor op kamp zelf, maar de dagplanning kan je hieronder alvast gaan ontdekken.

Schrijf je hier in

Start kampdag

Ochtendstond heeft goud in de mond, ook op onze kampen. Voor de vroege vogels voorzien we vooropvang vanaf 8u, zodat zij zich al helemaal kunnen uitleven.
Om 9u starten we met het kamp en zal de kampverantwoordelijke alle kinderen verzamelen. Na een kort woordje uitleg is het tijd om er helemaal in te vliegen.

Let's go!

Voormiddag

Om 9u15 wordt het startschot gegeven voor de eerste activiteit. Het lichaam moet nog wat wakker worden, rustig beginnen is de boodschap.
Om 10u20 is het tijd voor een korte pauze, waar we even een hapje en eendrankje nuttigen en het toilet bezoeken. Voor we in de volgende activiteit vliegen, kunnen de nieuwe vriendjes nog even vrij spelen tot 10u40.
Na deze korte pauze staat de volgende activiteit al klaar. Ben jij ook benieuwd welke het zal zijn?

Middagpauze

Uiteraard mogen we tussen al die leuke activiteiten door niet vergeten om onze energie terug aan te vullen.
Vanaf 12 uur nemen we even rust in de refter, of voorzien we bij mooi weer een picknick buiten, om onze boterhammen op te eten.

Wie na een half uurtje uitgerust en opgeladen is, mag nog even vrij spelen tot 13u.

Namiddag

In de namiddag voorzien we nog twee leuke activiteiten voor onze ravotters. Met tussen in opnieuw een pauze moment tussen 14u20 en 14u40 om even iets te drinken en te knabbelen.

Om 15u50 doen we met de groep een korte eindactiviteit, zodat we klaar zijn om vanaf 16u opgehaald te worden en thuis te gaan vertellen over onze leuke dag. Om 17u sluiten we de deuren en moeten alle kinderen zijn opgehaald.

Ik wil me graag inschijven!

Heb je de kriebels te pakken? Waar wacht je nog op? Kies uit ons ruim aanbod en schrijf jouw jonge snaak in op één van onze geweldige kampen.

Kamp boeken