Over Impact

Impact organiseert zwemlessen en kampen in de regio Antwerpen.

Bij ons draait alles rond plezier en motivatie. Daarom herken je onze monitoren aan hun zachte en geduldige, maar ook speelse aanpak. Het Impact-team creëert zo een vertrouwde en leerrijke omgeving bij elk van onze lessen en kampen.

Alle monitoren krijgen naast een grondige opleiding in onze eigen Impact Academy ook persoonlijke begeleiding, wat onze kwaliteit waarborgt.

Op deze manier staat Impact het hele jaar door garant voor knallende kampen, sportactiviteiten en zwemlessen.

Ready? Set? Go!

Onze waarden

Onze visie

Wij willen onze deelnemers duurzaam motiveren om te bewegen en hier ook plezier in te beleven. Door onze speelse aanpak zorgen we ervoor dat de lessen leuk maar ook leerrijk zijn. 

Kwaliteit is onze prioriteit! Achter de schermen doen we er alles aan om onze activiteiten zo kwalitatief mogelijk te maken. We proberen ons altijd te verbeteren en onze deelnemers de kwaliteit te geven die ze verdienen.

Het impact team is een hechte groep, zowel intern als onze lesgever en monitoren. Wij vinden verbinding heel belangrijk en streven altijd naar een leuke werksfeer voor iedereen.

Kwaliteit

Verbinding

Icoon plezier

Plezier

Impact Academy

Via onze Impact Academy bieden we gratis interne opleidingen tot zwemcoach of monitor aan. Zo garanderen we de kwaliteit van de activiteiten in het zwembad of de sporthal. De opleidingen bestaan uit verschillende modules en bieden een persoonlijk traject op maat.