Over Impact

Impact organiseert zwemlessen, kampen, klasactiviteiten en opleidingen in de regio Antwerpen.

Impact werd opgericht in 2015 door Sam Vinck & Jules Joris als zwemschool met de toenmalige naam Splash&Go! De visie was duidelijk vanaf het begin, kwalitatieve lessen organiseren en de zwemmers motiveren om graag te komen zwemmen.

Sinds 2017 zijn wij gestart met kampen organiseren onder begeleiding van Sten van den Bergh, ons doel? Zoveel mogelijk kinderen aan het bewegen te krijgen met een kwalitatief beweegaanbod.

Onze lesgevers dragen we nauw bij het hart, hun groei en ontwikkeling is heel belangrijk voor ons. Daarom steken we veel tijd in opleidingen geven en bijscholingen organiseren, zodat ons team kan blijven bijleren. 

Onze missie

Impact staat voor motivatie, binding en diversiteit! 

Wij willen onze deelnemers motiveren zodat ze ‘goesting’ krijgen om te bewegen. Dit doen we door iemand zichzelf te laten zijn, plezier te maken, aan te moedigen en een fijne sfeer te creëren.

Binding met deelnemers en ouders doen we door een fijne connectie op te bouwen en open te communiceren. Met onze lesgever/monitoren creëren we een hecht team waar hun groei en ontwikkeling onze prioriteit is.

Diversiteit in motorische vaardigheden en ontwikkeling is iets waar Impact veel aandacht voor heeft. Wij werken op maat van elke deelnemer door te differentiëren en te luisteren naar hun noden.

Motivatie

Binding

Icoon plezier

Diversiteit