Lessenreeks september

We gaan van start in de week van 4 september. Ontdek onze 130 beschikbare plekken en schrijf je nog snel in, zonder wachtlijst!

Impact zwemschool

Leren zwemmen is leuk, maar ook spannend.

Vertrouwen in de zwemcoach is hier essentieel. Bij Impact bieden we daarom zwemlessen vanuit een motiverende en geduldige aanpak, zonder het plezier van het zwemmen te negeren.

Enkel zo word je een zwemmer die zich als een vis in het water voelt.


Zwemlessen kinderen


Zwemlessen volwassenen

Zwemlessen voor
elk niveau en leeftijd

Ben je een beginner of al een echte waterrat? Met onze verschillende lespakketten is er een passend niveau voor iedereen: ook volwassenen! We voorzien de juiste uitdaging op het tempo de deelnemer. Vanaf 2,5 jaar kan je al starten met lessen en er is geen maximumleeftijd om aan te sluiten!

Om in het juiste niveau in te stromen kan je hieronder een eenvoudige test doen. Lees hier meer over onze verschillende niveau's.

Niveaumeter

De Impact-methode

Wij willen dat iedereen de fun van het zwemmen ontdekt. Niet enkel kinderen, maar ook volwassenen. De liefde voor water geven we door via onze waterdichte aanpak:

illustratie van een held

Vol vertrouwen in het water door motivatiegericht lesgeven

illustratie van een oorkonde

Gecertificeerde en betrokken lesgevers

Kleine groepjes voor betere opvolging

Impact bij jou in de buurt

Locaties

Wij geven les op verschillende locaties in Antwerpen, Deurne, Borgerhout, Berchem, Merksem, Mortsel, Ekeren, Hoboken en Wilrijk.

Uren

Onze zwemlessen beginnen in de late namiddag en duren tussen de 2 à 3 uur, afhankelijk van de locatie. Hieronder vind je de volledige lijst met locaties en tijdstippen terug.

We bieden ook lessen aan in het weekend: in Antwerpen en Borgerhout. Deze gaan steeds door in de voormiddag.

Locaties en urenLocaties en uren

Onze zwemcoaches
maken het verschil

De belangrijkste troef van onze zwemschool zijn onze supergemotiveerde lesgevers. Dankzij onze inhouseopleiding geven we hen alle kwalificaties om iedere aspirerende waterrat gerust en gemotiveerd in het water vooruit te helpen.

Sta jij ook graag te (water)trappelen en maak jij het verschil in het water? Ontdek dan de Impact Academy.

Word zwemcoach bij Impact

Zwemschool

Op zwemkamp in de vakantie?

Ken je onze dol-fijne kampen al? Voor de échte zwemfanaten hebben we zelfs leuke zwemkampen in de vakanties. Maar ook wie liever rent en springt, kan er zijn goesting vinden.

Ontdek meer