Join our team!

Wil jij ons team komen versterken als lesgever of monitor? Wij bieden een gratis opleiding aan op maat van jouw skills.

meld je aan en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Impact Academy

Om al die wervelende sportkampen en zalige zwemlessen te kunnen aanbieden, rekenen wij op een team van ervaren monitoren en steengoede zwemcoaches.

Kwaliteit, enthousiasme en een persoonlijke betrokkenheid is hier essentieel. Zo krijgt elke activiteit de nodige impact!

Bekijk het aanbod
opleidingen

Omdat nieuwe monitoren altijd welkom zijn, bieden we met de Impact Academy gratis interne opleidingen aan die de kwaliteit in het zwembad of de sporthal helpen garanderen. De opleidingen bestaan uit verschillende modules en bieden een persoonlijk traject op maat.

Eerder op zoek naar een stageplaats bij ons gedreven team? Zowel op sportief, als op managementvlak kan je bijspringen bij onze organisatie.

Leer motivatiegericht lesgeven en omgaan met grote groepen

Word een gecertificeerde en betrokken monitor of coach

Persoonlijk traject
naargelang je ervaring

Bijscholing lesgevers

Door interne bijscholing te bieden, krijgen onze monitoren de kans om nieuwe vaardigheden en kennis op te doen. Het behoud van het opleidingsniveau van onze monitoren is dan ook belangrijk. Dit bevordert hun persoonlijke groei en ontwikkeling en garandeert de kwaliteit van onze zwemlessen en sportkampen.

Persoonlijk (begeleidings) traject

Naargelang je ervaringsniveau, bieden we je een traject aan op maat. We controleren grondig hoe ervaren je al bent en beslissen daarna bij welke module je de opleiding aanvangt. Zo houden we onze opleidingen efficiënt en onze monitoren gemotiveerd!

Werken bij Impact?

Zoveel sportkampen, zoveel zwemlessen. Extra handen, voeten en ogen zijn dus zeker gewenst.

Solliciteer bij Impact voor een betrokken functie als zwemcoach of monitor.

Ontdek onze
vacatures