What's your motivation?

Impact is een organisatie met veel passie en inzet voor zijn deelnemers en lesgevers. Wij willen dat elke deelnemer zich comfortabel voelt en geloven in een zachte, geduldige en speelse aanpak. Onze lesgevers leiden we zo goed mogelijk op en laten ze groeien in het lesgeven. Aandacht voor motivatie is de rode draad doorheen onze organisatie.

Kwaliteit

Motivatie

Plezier

Ondersteuning

Splash&Go

Onze zwemschool wil ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt in het water en iedereen op een leuke manier zijn of haar vaardigheden in het water kan verbeteren. Motivatie staat centraal!

Move&Play

Bewegen terug hip maken, dat is het doel van onze bewegingsschool. Wij gaan alles uit de kast halen om de jeugd een leuke, originele en uitdagende bewegingservaring te geven. Wij willen iedereen prikkelen om een leven lang plezier te hebben in het sporten/bewegen.

Learn&Grow

Lesgevers doelgericht en kwalitatief opleiden is onze missie! Wij willen beginnende lesgevers de kans geven om zich te ontplooien en vervolgens aan de slag te gaan. Learn&grow biedt zowel theoretische als praktische opleidingen aan.

Join our team!

Wil jij ons team komen versterken?
Meld je dan nu aan!

Deze website maakt gebruik van cookies