Wegens het coronavirus hebben de zwembaden besloten om de verjaardagsfeesten niet te laten doorgaan. Wij hopen in januari terug te starten. Onze excuses voor dit ongemak

Verjaardagsfeesten

Ben jij binnenkort jarig?

Vier je verjaardag dan samen met je vrienden in het zwembad. Splash&GO organiseert samen met jullie de leukste spelletjes en opdrachten in het thema dat je hebt gekozen. Daarna is er tijd om vrij te spelen met je vrienden. Er is achteraf ook nog de mogelijkheid om lekker te smullen, je hebt de keuze tussen frietjes of pannenkoeken.

Thema's

Kinderen hebben een uitgebreide fantasie en daar gaan wij graag in mee! Ze kunnen kiezen uit 4 verschillende thema’s, die elk in het grote of in het kleine bad kunnen doorgaan afhankelijk van het zwemniveau.

Zee & strand

In dit thema brengen we de strandsfeer naar het zwembad! We laten alle zorgen achter ons en gaan lekker genieten in de frisse zeelucht. We spelen de leukste spelletjes die je samen met je vrienden aan zee kan doen. 

Piraten

Voor de echte stoere kinderen hebben we het piratenthema. Ze komen op gevaarlijk terrein waar ze op schatten jagen, bommen werpen en schepen veroveren. Er kan maar één piratenboot heersen over de zee. 

Olympische spelen

Dit jaar vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio, Japan. Wij geven de fakkel aan de jarige door! Tijdens dit thema toveren we de kinderen om in echte atleten. Ze spelen verschillende spelvormen in het kader van de spelen. 

Zeemeerminnen

Duik in de wondere wereld van de zeemeerminnen. We laten jullie ervaren hoe het voelt om een zeemeermin te zijn. Samen met de visjes in de zee gaan we op zoek naar de mooiste schatten en plekken van de oceaan. 

Algemene informatie

  • Eén uur animatie en 30 minuten vrij spelen
  • Van 5 tot 12 jaar
  • Min. 8 en max. 12 deelnemers
  • Elke zaterdagnamiddag
  • Optie om catering na het feest te nemen

Locaties

Zwembad Plantin Moretus

Plantin en Moretuslei 343, 2140 Antwerpen

Zwembad park van Merskem

Van Heybeeckstraat 9, 2170 Antwerpen

Prijzen

Basispakket

€ 5 per deelnemer
animatie, toegang tot
het zwembad en een kleine attentie

Basispakket + catering

€11 – €12
per deelnemer

(Afhankelijk van het eten)
(animatie, toegang tot het zwembad en een kleine attentie + eten en drankje)

Deze website maakt gebruik van cookies