Wie zijn we?

Impact is een organisatie met veel passie en inzet voor zijn deelnemers en lesgevers. Plezier en motivatie staat bij ons centraal en trachten dit ook over te brengen naar onze sporters. Daarom kiezen wij voor een zachte, geduldige en speelse aanpak.  Elke deelnemer moet zich comfortabel voelen en zin krijgen om een leven lang te sporten.

We verspreiden ons over heel de regio Antwerpen met een variatie aan activiteiten. Zowel tijdens, als na de schooluren maar ook tijdens de schoolvakanties zijn we actief.

Ons team

Sam, Jules, Sten, Billie, Casper en An

Om alles in goede banen te leiden moet er natuurlijk een hecht team achter deze organisatie staan. Tijd nog moeite wordt bespaard om iedereen van een kwalitatief sportaanbod en op maat gemaakte opleidingen te voorzien. 

Iedereen heeft zijn/haar eigen functie binnen Impact maar onze sterkste troef is teamwork!

0
Actieve zwemmers
0
Lesgevers
0
Monitoren
0
Kampen per jaar

Waarom onze passie delen?

Dankzij onze ervaring merken we dat er nog steeds veel kinderen zijn die het brevet 25 meter zwemmen op het einde van de basisschool niet behalen. Hier willen we aan werken door kinderen kwalitatieve zwemlessen aan te bieden met ervaren lesgevers. Daarnaast zetten we in op een kwalitatieve vrijetijdsbesteding van jongeren waar ze iets bijleren en zin krijgen om te sporten.

Wat maakt ons uniek?

Kwaliteit is onze prioriteit! Onze lesgevers krijgen een gratis interne opleiding en bijscholing om de kwaliteit in het zwembad of de sportzaal te garanderen. Wij kiezen ervoor om met kleine groepjes in het zwembad te werken, om zo een persoonlijke touch te geven aan onze lessen. Omdat we iedereen willen bereiken, hanteren we een betaalbare prijs. In de sportzalen zorgen wij voor voldoende begeleiding om de kwaliteit en veiligheid te bewaken.

Kwaliteit

Motivatie

Plezier

Ondersteuning

Join our team!

Wil jij ons team komen versterken?
Meld je dan nu aan!

Deze website maakt gebruik van cookies