Wie zijn we?

Impact is een organisatie met veel passie en inzet voor zijn deelnemers en lesgevers. Plezier en motivatie staat bij ons centraal en trachten dit ook over te brengen naar onze sporters. Daarom hanteren wij een zachte, geduldige en speelse aanpak, zodat elke deelnemer zich comfortabel voelt en zin heeft om een leven lang te sporten.

Ons Team

Sten is onze assistent-manager van de sportkampen. Hij behaalde een bachelordiploma LO. Zijn missie is om onze sportkampen in goede banen te leiden en te blijven verbeteren om de kinderen te prikkelen en een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Ons team bestaat uit gedreven jonge mensen met een passie voor sport. Sam en Jules hebben beiden een bachelordiploma LO op zak en richtten tijdens hun opleiding Impact op. “We hadden een passie voor lesgeven, maar we hebben toch de keuze gemaakt om te gaan ondernemen. Het aantal kinderen dat zonder brevet de basisschool verlaat wordt alleen maar groter, dit probleem wilden we aanpakken”. Iedereen moet zich comfortabel kunnen voelen in het water. Kwaliteit aanbieden is onze prioriteit en daar hechten wij veel belang aan.

De administratieve werking van ons bedrijf wordt opgevolgd door Billie. Zij heeft een master in gezondheidsvoorlichting en -bevordering. Billie zorgt voor een klantvriendelijke administratieve werking en beheert de financiële kant van het bedrijf.

Waarom onze passie delen?

Dankzij onze ervaring merken we dat er nog steeds veel kinderen zijn die het brevet 25 meter zwemmen op het einde van de basisschool niet behalen. Hier willen we aan werken door kinderen kwalitatieve zwemlessen aan te bieden met ervaren lesgevers. Daarnaast zetten we in op een kwalitatieve vrijetijdsbesteding van jongeren waar ze iets bijleren en zin krijgen om te sporten.

Wat maakt ons uniek?

Kwaliteit is onze prioriteit! Onze lesgevers krijgen een gratis interne opleiding en bijscholing om de kwaliteit in het zwembad of de sportzaal te garanderen. Daarom kiezen wij ervoor om met kleinere groepjes in het zwembad te werk te gaan om zo een persoonlijke touch te geven aan onze lessen. Omdat we iedereen willen bereiken, zorgen we voor een betaalbare prijs. In de sportzalen zorgen wij voor voldoende begeleiding om de kwaliteit en veiligheid te bewaken.

Deze website maakt gebruik van cookies