Coaching van zwemmoment

Gaan de zwemlessen op school niet zoals je wilt? Zie je niet waar de pijnpunten liggen?
Heb jij begeleiding nodig? Dan hebben wij de ideale oplossing.

Onze missie

Learn&grow wil het probleem bij de kern aanpakken en geen tijdelijke oplossing geven. Wij komen jouw zwemmoment optimaliseren om jullie doelstellingen te behalen. Onze coach zal heel de zwemles observeren en analyseren. Daarna wordt er samen met de zwemleerkrachten van jouw school een plan opgesteld. Dit plan wordt dan de komende zwemlessen toegepast onder supervisie van onze coach die alles in goede banen leidt. Dit plan is volledig gepersonaliseerd aan de noden van het zwemmoment.

De bedoeling is om de school een structuur mee te geven die ze kunnen blijven toepassen doorheen het schooljaar. Wij geven een oplossing die ervoor zorgt dat de school op lange termijn een leerplan heeft voor de zwemmomenten.

Algemene informatie

Actieplan op maat

Wij stellen samen een actieplan op volledig gepersonaliseerd aan jouw zwemmoment en noden van de school. De school krijgt de keuze om het samen te stellen hoe zij het willen. Het actieplan houdt rekening met het aantal leerlingen, het aantal zwemmomenten per jaar en het aantal leerkrachten die ter beschikking zijn. 

Voorbeeld actieplan:

Stap 1: Observatie + analyse
Stap 2: Toelichting leerplan
Stap 3: Begeleiden praktijkmoment 1
Stap 4: Begeleiden praktijkmoment 2
Stap 5: Reflectiemoment
Stap 6: Begeleiden praktijkmoment 3
Stap 7: Begeleiden praktijkmoment 4
Stap 8: Evaluatie

Opvolging

Na deze periode sturen wij nog een vragenlijst door die zal polsen naar de veranderingen en progressie van de leerlingen. Hier kunnen ook nog tips worden meegegeven om de leerkrachten verder te helpen.

Kostprijs

Prijs op maat / Offerte aanvragen


Deze website maakt gebruik van cookies