Opleiding monitor

Als professionele Impact-monitor begeleid je mee de talrijke sportactiviteiten en kampen. Als aanspreekpunt ben jij de enthousiaste persoon die openheid uitstraalt en een vertrouwensband opbouwt met de deelnemers.

Heb je ambitie om mee ons team te vervoegen? Ben je sociaal en heb je de drive om een grote groep kinderen te begeleiden? En zit er de nodige dosis sport en spel in je lijf en leden om van elke activiteit een knalervaring te maken?

Schrijf je dan snel in voor deze gratis opleiding!

Ik wil monitor
worden!

Onze waarden

Kwaliteit, enthousiasme, vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid is essentieel. Zo krijgt elke activiteit de nodige impact!

Expertise

Verbinding

Icoon plezier

Plezier

Impact Academy

De belangrijkste troef van onze sportkampen? Dat zijn onze super enthousiaste monitoren! Met een inhouseopleiding hebben ze alle kwalificaties in huis om iedere activiteit voor grote groepen met speels gemak en op een zachte en veilige manier te organiseren.

Omdat nieuwe monitoren altijd welkom zijn, bieden we met de Impact Academy gratis interne opleidingen aan die de kwaliteit van onze kampen helpen garanderen. Elk van onze opleidingen bestaat uit verschillende modules en je krijgt er een persoonlijk traject op maat.

Persoonlijk
(begeleidings)traject

Naargelang je ervaringsniveau, bieden we je een traject aan op maat. We controleren grondig hoe ervaren je al bent en beslissen daarna bij welke module je de opleiding aanvangt.

Bovendien krijg je een persoonlijke coach die je doorheen het hele traject begeleidt. Zo houden we onze opleidingen efficiënt en onze monitoren gemotiveerd!

Word monitor bij Impact